Гайтана отримала особливий подарунок у свій день народження.

Цього року українська співачка Гайтана вирішила втілити давню ідею і допомогти молодим авторам популяризувати їхню творчість.
У одній із соціальних мереж Гайтана повідомила про намір обрати та заспівати пісню, яку їй надішлють прихильники у свій день народження. Так, власне, результатом творчої колаборації співачки з молодою поетесою Олесею Гаєвською та композитором Анною Волошиною стала поява нової композиції «На хвилі»..
«Я знаю, як важливо для автора бути почутим, особливо, коли йому є, що сказати. Тому, коли я вперше прослухала «На хвилі», я відразу зрозуміла – це саме те, що варте уваги. А вже за кілька годин роботи у студії, пісню було повністю завершено. Хоча мушу зізнатися, обирати було справді непросто. Багато творів стали мені дуже близькими. Особисто для мене, це дуже цікавий досвід і не менш відповідальний.», – розповідає Гайтана.
«На хвилі» – це свіже повітря і запах солоного бризу, це поцілунки коханих та безсонні ночі, це літо авантюрних пригод і випадкових мандрівок, це час нових відкриттів і шалених вчинків. «На хвилі» – композиція, яка з перших секунд змушує поринути у атмосферу спекотного літа, у ті миті, про які не хочеться забувати, і ті спогади, які назавжди залишаються в пам’яті. Тож кожен слухач зможе віднайти у цій пісні якийсь особистий сенс і власну ідею. Щиро хочеться вірити, що після її прослуховування ви станете дещо іншими, як буває після кожної подорожі.», – коментує виконавиця.
YouTube: Gaitana - На хвилі